Diyala Upgraded warm up

Back to the roots…. nakon više od 10 godina i nebrojeno mnogo nastupa uz pratnju DJ Ain’tunea iz varaždinskog hiphop kolektiva Tristosixty, Diyala okreće novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri.

Pripremite se za potpuno novi zvuk koji stvara Diyala Upgraded novoosnovani četveročlani bend koji čine Diyala Obeid MC, Edi Grubišić Cipal na bubnjevima, Tin Oberman na elektronici te Igor Farkaš na basu. Svatko od njih iza sebe ima brojne nastupe, a kvalitetu im najbolje potvrđuje činjenica da su svojom svirkom oplemenili mnoge hrvatske bendove poput Bilka (www.myspace.com/bilkspace), Detoura (www.detour.tv), TBFa, Dine Dvornika, Minimum System Requirements i druge.

Novi zvuk koji stvara ova četvorka teško je smjestiti u samo jedan glazbeni žanr. Izvodit će Diyaline prearanžirane autorske pjesme s kultnog nezavisnog albuma Rapstract uz nekoliko iznenađenja. Pjesme, izvedene u novom sastavu, dobivaju sasvim novu dimenziju, a možete ih premijerno čuti na ekskluzivnom predstavljanju zagrebačkoj publici u četvrtak, 10. lipnja na pozornici KSETa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s