S.A.R.S. nakon Tvornice seli u Dom Sportova

Beogradska grupa S.A.R.S., nakon tri prepune Tvornice kulture, najavljuje svoj prvi veliki samostalni dvoranski koncert u Zagrebu, u Domu sportova, u subotu 25. listopada. Bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su razmijenjivali S.A.R.S. i njihova publika prošlih dana na koncertima u Tvornici kulture.

Band koji je proteklih godina rastao i rastao, regrutiravši vojsku fanova, i koji je nakon tri Kseta prošle godine i Pozitivnog koncerta, sada preko tri Tvornice došao do trenutka kada objavljuju svoj veliki dvoranski koncert.

Da se euforija malo stiša, i da publika i S.A.R.S. malo ipak predahnu jedni od drugih, do koncerta je ostavljeno dobrih 7 mjeseci. Na velikoj i raskošnoj produkciji S.A.R.S. će ponovo stati pred zagrebačku publiku 25. listopada ove godine. Do tada je ostalo dovoljno vremena da album “Ikone pop kulture”, njihov četvrti studijski, iznjedri još nekoliko singlova od kojih će onaj prvi sljedeći, “Klinka”, uskoro dobiti pripadajući videospot. Pjesma koja, nakon “Lutke”, nastavlja niz sjajnih S.A.R.S.-ovih balada sudeći prema višeglasnom pjevanju prepune Tvornice već je postala koncertni favorit.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 60 kn mogu se kupiti do 31. svibnja, dok će od 1. lipnja cijena iznositi 70 kn. Ukoliko ulaznica ostane na dan koncerta, cijena će im biti 90 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s