2. međunarodni bike polo turnir u Zagrebu

Vikend pred nama donosi nam športsku manifestaciju službenoga naziva “Međunarodni turnir u bike polu – Zagreb International 2014“. Radi se o drugome po redu izdanju turnira koji je zaživio upravo prošle godine i to toliko uspješno da su prijave za ovogodišnje izdanje popunjene. Međunarodni karakter ovoga natjecanja ostvariti će timovi iz Austrije, Češke, Engleske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

Veliki interes posjetitelja te pozitivne reakcije gostujućih timova, koji su i sami organizatori brojnih bike polo događanja, bile su poticaj da se Zagreb International organizira i ove godine s ciljem da se, kao tradicionalno godišnje događanje, uvrsti u kalendar sportskih i urbanih događanja u Zagrebu. Ujedno, proljetni termin turnira Zagreb International, organizatori žele uvrstiti kao stalan termin u kalendaru Lige bike pola.

Zagreb International 2014 ugošćuje 18 timova, igrača koji su svi proputovali Europom i šire u potrazi za bike polo izazovima, a koji dolaze iz sve redom jakih europskih bike polo zemalja, Austrije, Češke, Engleske, Italije, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

Prvog dana Turnira, u subotu, utakmice traju od 10 do 20 sati, a nedjelja je rezervirana za finalne obračune s trajanjem od 10 do 17 sati.

U galeriji slika koju donosimo u nastavku nalazi se ograničeno izdanje kolekcije sportske odjeće modnoga tandema Me and the machine nastala povodom predmetne manifestacije. Riječ je o dvojcu koji čine Vanja Veselić i Berislav Kovačević, a kolekcija je nastala u suradnji s organizatorima iz Bike Polo Kluba Zagreb. Brand je nastao krajem 2012 kada su Vanja i Berislav udružili snage i pokrenuli priču. Ovom su kolekcijom na svoj način intepretirali bike polo modu.

foto by: Zvonimir Ferina

MUA: Kasandra Make Up

model: Mimi Krtinić Rončević

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s