Kawasaki 3P @ Tvornica Kulture [INTERVIEW]

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Iako najavljen za listopad prošle godine, novi, treći, studijski album Kawasaki 3P-a ‘Goli zbog pasa’ izašao je prije svega par dana. Shodno tome, devetoročlana postava benda promociju započinje već ove subote, 14. veljače, kada u prodaju – uz album – kreću i ulaznice za koncert 19. veljače u Malom pogonu te za koncert 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice Kulture. Broj ulaznica za prvi koncert ograničen je na tek 200, dok za ovaj drugi ograničenje predstavlja jedino kapacitet Velikog pogona.

Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P; svirali su uzduž i poprijeko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, uspješan album ‘Idu Bugari’ objavili na vinylu, a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla. Najnoviji singl i video ‘3Problema’ najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma. ‘Goli zbog pasa’ ukupno nosi trinaest pjesama koje predvodi spomenuti singl te prateći video spot čiju režiju potpisuju Mario Borščak i Demirel Pašalić – članovi benda. Sve pjesme s albuma ilustriraju glazbeni svemir Kawasaki 3P-a koji je satkan od ska, punk i rock melodija, uličnog imidža i duhovitih ljubavno-socijalno-žestokih, a ponekad šarmantno besmislenih tekstova.

I zbog svega navedenog veselimo se koncertima koje su – uz neke ostale K3P aktualnosti – na sebi svojstven način najavili Tomislav Vukelić Tomfa i Toni Babarović Babke.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”http://youtu.be/QoQuFRg4x-8″%5D%5B/vc_column%5D%5B/vc_row%5D

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s