Živa muzika predstavlja: Cakes Da Killa

Pravim imenom Rashard Bradshaw, Cakes Da Killa je 24-godišnji reper iz New Jerseyja s diplomom iz modnih studija. Svoj prvi mixtape ‘Easy Bake Oven’ izdao je 2011. za Downton Mayhem, a s ‘Eulogy’ izdanim 2013. za Mishka NYC (Мишка) uslijedio je i veći komercijalni uspjeh. Tulum Žive Muzike koja u goste dovodi ovog enfant terriblea zakazan je za petak 26. lipnja u zagrebačkom Klubu Attack.

Posljednji mixtape ‘#IMF’ Cakes Da Killa ciljano je izbacio oko Valentinova ove godine i naziva ga svojim “Adele momentom” budući da je posvećen dečku koji mu je slomio srce. Iako ga se zbog seksualne orijentacije svrstava u isti “queer rap” koš s Le1f-om, Mykki Blanco, Zebra Katzom i drugima, Cakes se ističe svojim nevjerojatnim flowom, a zbog eksplicitno erotičnih i često duhovitih stihova više sličnosti dijeli s Lil’ Kim ili Remy Ma (drugom Remy), koje i navodi među svojim uzorima. Cakes Da Killa, zvijezda kratkog dokumentarca “NO HOMO“, ne zabrinjava se previše nomenklaturom nametnutom od strane glazbene industrije ili kritike, već nastavlja razbijati stereotipe svakim svojim novim izdanjem i live nastupom.

Uz njega tulum će dodatno začiniti i:

– PV$$Y-A$$ NłGGAZ
Popularni anđeo i vrag duo Pvssy-Ass Niggaz uvijek je tu za vas. Creamy Goodness, Crunchy Munchies, hip-hop, r&b i najbolji tulum u gradu.

MAPALMA
DJica/producentica iz Zagreba prakticira jersey club, ballroom (vogue), grime, trap, kuduro, dancehall, reggaeton inspiriran radom kolega/ica kao što su Venus X, Dubbel Dutch, Future Brown, Fade 2 Mind, NAAFI, STAYCORE.

– WORLD PC
WORLD PC su veliki borci za mir u svijetu i pobornici plesnih zvukova degutantnog hyper-popa i bubblegum bassa prevučenima preko elektro, r&b, house, grime, sandrabullock-core podloge.

+ VJ FLUFFLORD

 

Upad je 40 kuna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s