Sirup kreće u novu sezonu

Nova, sedma sezona Sirupa, kluba i nadalje specijaliziranog za kvalitetnu i “underground” elektroniku što potiče na ples i stvara zabavu, treću godinu zaredom, ove subote, počinje na istoj adresi Paromlina.

Čast otvaranja ima ekipa iz Ekstrakta.

Ekstrakt w/ Jesper Dahlbäck aka The Persuader
Subota, 3.10.
ulaz: 60 kn do 02:00, 70 kn od 03:00

Ove sezone Ekstrakt ekipa će vas pokušati razveseliti s nekoliko vrućih gostovanja, a prvo na redu je s legendarnim tehno haus švedom Jesperom Dahlbäckom. Izdanjima na lejblovima poput Svek, Templar, 20:20 Vision, Soma, ISL, Stockholm LTD, ovaj naočiti gospodinčić od početka devedesetih do danas izdaje glazbu pod nebrojeno mnogo pseudonima i kolaboracija od kojih je najpoznatiji The Persuader, a tako će se predstaviti i zagrebačkoj publici.

Nakon Ekstrakta slijedi još zanimljivih partyja čiji popis donosimo u nastavku.

Escape w/ Oetam | PodRoom | Gars
Petak, 9.10. || 1-8AM || 35 kn

Escape se vraća u zonu za novu techno sezonu! Podij u Sirupu napadaju udarci i bljeskovi, tvrdi i duboki kickovi, plemenski ritmovi, ali i željezne, seksi bas-linije. Dolaze im i gosti: Oetam iz Rijeke, čiji setovi kombiniraju drevne sinkope Afrike i moderne eksperimentalne teksture, te PodRoom iz Splita, koji plasira beskompromisan techno, prožet kompleksnom strukturom nestandardnih melodija i popraćen nimalo mekim bubnjem. Ritam bijega zadaje rezident Gars, a do cilja dolaze obrednom metodom tri gramofona i bez dlake na zvučniku.

CFSN DJs – Season Opening w/ Funk Guru, itch, phillipe, Viatori + visuals by LIIK
Subota, 10.10. || 1-8AM ||
ulaz: 30 kn do 01:30 / 40 kn nakon

Nakon što su Rooftop partyjem na krovu MSU-a zatvorili CFSN sezonu te vas podsjetili na nadolazeći Illectricity Festival, spakirali su svoju glazbu i krenuli put mora. Nakon dugog, ali nikad toplijeg i plesnijeg ljeta vraćaju se u aktivniji listopad i ponovno pokreću CFSN DJs mjesečnjake. Sezonu otvaraju Sirupom, a glazbeno plove od melodičnog i razigranog housea, sve do tvrđeg plemenskog i nikad plesnijeg techna.

Sve detalje o programu Sirupa potražite ovdje. Vidimo se na dance flooru!

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s