Herzel i CFSN DJs kao uvertira u ovogodišnji Illectricity Festival

Drugi ovosezonski CFSN DJs predstavit će nadolazeći, jedanaesti Illectricity, Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti u Zagrebu. Ekskluzivno za Illectricity Warm-Up, CFSN DJs ekipa ugostit će Herzela. Nakon premijernog nastupa na ovogodišnjem Dimensions Festivalu u Puli, 13. studenog u Sirupu slušamo njegov prvi zagrebački nastup uživo.

Česti gost berlinskih underground klubova zasigurno je jedan od najinspirativnijih projekata regionalne techno/acid/post dubstep scene, a njegov Shades EP izašao je na Talabotovom labelu Hivern Discs. Poznati Palms Trax počastio ga je čak s dva remixa “Daydreamer” trake. Posljednjih par mjeseci radio je na audio-vizualnom plesnom performansu pod imenom “TWO” koji je premijeru doživio na de:sonanz festivalu u Skopju, a uskoro mu izlazi i debut album.

Dan kasnije, 14. studenog, u Swanky Monkey Gardenu (Ilica 50) na rasporedu je još jedan u nizu popularnih live stream-ova. Na line-upu su kao i obično CFSN DJevi + gosti.
24-satni tulum traje od 1 iza ponoći do 8 ujutro u Sirupu da bi se nakon toga od 8 do 1 iza ponoći prebacio u Swanky. Upad u Sirup je 35 kn do 1:30, 45kn nakon, a ulaz u Swanky Monkey Garden se ne naplaćuje.

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Istanbula, Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga, Poljska do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Soundwave, The Garden, Unknown, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim. Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, future garage, post dubstep, dnb, beats, footwork, juke i indie beatova.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s