Vintage Industrial Bar slavi 3. rođendan!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zemlja se i po treći put okrenula oko Sunca od kada je Vintage Industrial Bar otvorio svoja vrata pa je došlo vrijeme za zajedničku proslavu njihovog 3. rođendana. Rođendanski neredi trajat će dva dana, u petak 11. i subota 12. prosinca. Tijekom ta dva dana slavljeničke koncerte održat će vrsni bendovi i dragi prijatelji kluba – Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge, Mašinko i Vintage Rock Forces. Osim koncerata, Vintage tulumi bit će uveličani i all night long rock ‘n’ roll DJ programom, besplatnim roštiljanjem, besplatnim upadom na drugi dan i litrama cuge koja će biti spuštena na rođendanske cijene.

Prvi dan tuluma, u petak 11.12. svirat će Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge te gosti iznenađenjaCojones su zagrebački rockeri koji će nakon godinu dana metropolne hibernacije upravo na proslavi 3. rođendana Vintage Industrial Bara zasvirati svoju prvu klupsku svirku. I, baš u trenucima proslave rođendana i sami Cojonesi imaju razlog za slavlje jer se trenutno nalaze u studiju u kojem pomno kuju materijal za novi, treći studijski album, koji će nositi naslov ‘Resonate’.

Prošlo je već neko vrijeme kako se nije pričalo o ljubimcima nježnijeg spola, stonerima She Loves Pablo koji gruvaju i koji će u sklopu proslave VIB-ovog novog rođendana ponovno zaigrati u srcima nevinih djevojaka i mladića. She Loves Pablo su jedan od onih domaćih bendova čije pjesme publika pjeva od početka do kraja. Iza njih stoje dva albuma i svi se pitaju kad će treći. A, možda je upravo petak 11. prosinca dobra noć da saznate što se novoga kuha u House Of Pablo kolektivu.

Za Straight Outta Fridge možemo reći da su funky izdanak gore spomenutog House Of Pablo kolektiva i kao takvi i oni će se pridružiti svojoj braći po kolektivu u kovanju rođendanske Vintage zabave. Straight Outta Fridge je bend kojeg čine članovi Malady Lanea, Muscle Tribea, Reflex Kida i Deafness by Noisea, a zajedno su iskovali zvuk koji bi mogli najjednostavnije opisati kao mix RHCP-a i RATM-a.

Mašinko je jedan od najomiljenijih zagrebačkih punk rock bendova iz Zagreba. Formirani su 2010. godine, objavili su dva solo albuma, ‘Mašinko’ i ‘Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše’ te split-izdanje s Frakturom Mozga ‘Frakturko’. Osim spomenutog albuma, Mašinko i Fraktura izbacili su i Božićni singl ‘Sretan Božić, bit će bolje’. Mašinko su vrlo brzo postali jedan od vodećih bendova na punk rock sceni u Hrvatskoj i regiji. Stil sviranja obilježavaju im energičan i melodičan zvuk instrumenata, te karakteristični višeglasni himnični refreni.

Drugi dan partyjanja, u subotu 12.12., večer će otvoriti All Stars Bend: Vintage Rock Forces, kućni prijatelji Vintage Industrial Bara koji će prošarat’ kroz sve ere rock n rolla. Oba dana bit će popraćena sočnim DJ programom u kreaciji vrhunskog Frajmana.

Satnica za petak:
23:00 – Straight Outta Fridge
23:40 – Cojones
00:10 – She Loves Pablo
00:40 – Mašinko

Satnica za subotu:
21:00 – početak programam
23:00 – Vintage Rock Forces
00:30 – Frajaman
05:00 – kraj

Ulaz na prvi dan tuluma je 20 kn dok će ulaz na drugi dan biti besplatan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s