bon ton adresu mijenja, ali ćud nikada!

Dežamonov je prolaz u posljednjih godinu dana stasao u svojesvrsno skrovište, od često užurbanog ritma života i tempa grada Zagreba. Urbanom i kozmopolitskom ugođaju koji prati ulicu zasigurno je doprinijelo otvaranje Dežman bara i bon tona, uz podršku starosjedioca Ane Tevšić i njezina ‘Love Ana’ studija te Saše Šekoranje koji stoji iza ‘Velveta’ i odnedavno otvorene cvjetne galerije.

bon ton je mjesto koje je, u nešto više od godinu dana postojanja, pružilo mnoštvo glazbenih poslastica – tiho uzbuđenje i pokazalo neke nove modne priče. Svjetski je trend da svakojaki igrači popuštaju pred velikim kapitalom i ustupaju svoje mjesto izdašnim novčanim sredstvima, bez obzira na kvalitetu ideje i koncepta. Takvo što se događa u metropolama diljem svijeta, a sada i Zagrebu. bon ton kao mali, a istovremeno veliki koncept selekcijom mode i glazbe trudio se vratiti Zagrebu zaboravljeni duh Adriatica i ponuditi nešto novo i drugačije.

Iz bon tona poručuju kako ovo nije njihov kraj nego novi početak i da se na proljeće vraćaju u novom ruhu, još bolji, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem društvenih mreža. “U Dežmanovom prolazu je bilo lijepo međutim vrijeme je za nove početke. Ne želimo još otkriti novu lokaciju no ne bojte se, ne idemo daleko, ostajemo u vibrantnom dijelu metropole i raduju nas mnogobrojni lijepi trenuci koji dolaze zajedno s Novom 2016. godinom. Sretno svima!” komentirao je Josip Hubzin.

U međuvremenu, bon ton ekipa oprostit će se s Dežamanovom u svojem prepoznatljivom stilu, onako kako je cijela priča i započela, emocijama i glazbom. Tako vas danas, 22. prosinca, u 19 sati očekuje koncert talentirane jazz pijanistice i pjevačice Lane Janjanin, nakon kojeg slijedi zabava, a glazbu će selektirati vlasnici, Enco Kern i Jogarde. Osim toga, i dalje traje božićna rasprodaja, te uz popust od 30 do 50 posto možete nabaviti svoju rock’n’roll BLK DNM kožnu jaknu ili prekrasne modele francuskog brenda Paul & Joe Sister. Svi ste pozvani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s