Kandžija i Gole žene u Tvornici kulture

Kandžija i njegove Gole žene donose svoj novi album ‘Nema labavo’ na veliku koncertnu promociju u Tvornicu kulture u subotu 12. ožujka.

Album ‘Nema labavo’ objavljen je 11. prosinca za Universal Music Hrvatska i u rekordno kratkom vremenu uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. godine. Prvi Kandžijin studijski materijal s pratećim bendom Gole žene stvaran je dvije godine, sadrži ukupno 16 pjesama, među kojima je i duet s Goranom Baretom. Lirički moćan, inteligentan, duhovit i aktualan Kandžijin rap dobio je novu dimenziju ulaskom Golih žena u igru, a sad, s izrazitim adutima u rukama s pravom pucaju na mjesto među regionalnim teškašima.

Album su najavljivali prvi singl i videospot ‘Crkva’, nakon kojeg je plasiran ‘Ja se zovem‘, pa ‘Mače‘, sumanuti videospot uvodne pjesme s albuma, i, konačno aktualan radijski singl ‘Đuro’. Uz Toxaru, koji je uz Kandžiju već dugi niz godina, Gole žene čine Darkan Kingić, Funky G, Meso, Midi Cobain, Pipos i Egoless, jedan od naših najpriznatijih producenata.

Kandžija je na sceni ‘službeno’ debitirao 2009. albumom ‘Narodnjaci’ nakon kojeg je usljedio ‘Koktel od rakije’ 2011. te ‘Zlatne žbice’ 2012. godine. Dvije godine poslije Kandžija izbacuje čak dva izdanja, prvo ‘Dvojezičnu ploču’ s Bvanom, a nakon nje i ‘Folder s Golim ženama’ koji je sadržavao devet starih pjesama u novim aranžmanim i jednu novu. Konačno, sredinom prošlog prosinca red je došao i na ‘Nema labavo’, uvjerljivo najbolji i najvažniji album u Kandžijinoj karijeri.

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 55 kn.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s