Živa Muzika predstavlja: Lake Haze

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

DJ i producent Goncalo Salgado, poznatiji pod imenom Lake Haze, jedan je od aktera goruće portugalske elektronske renesanse. Za oko je nedavno zapeo i DJ TLR-u na čijem je Crème Organization već izdao jedan singl, dok samostalni EP čekamo u prvom tromjesečju 2016., a u Sirup dolazi 15. siječnja.

Za spomenuti label prvo je izdanje radio s najboljim prijateljem i trenutno jednim od najtraženijih producenata IVVVO-m izbacivši megahit #1 koji je čak i Legowelt remiksirao. Rezultat je bio sirovi lo-fi techno kojem će i na idućim izdanjima, poput ovogodišnjeg EP-a I.L.Y.T., ostati vjeran. Sudjelovao je na slavljeničkoj kompilaciji povodom 15 godina Crème-a, izdanoj u svibnju ove godine. Od 2013. vodi vlastiti label Golden Mist Records, a nedavno je osnovao i jošjedan Eye for an Eye Recordings. Za ovu prigodu sprema poseban vinyl DJ set. Možete očekivati prljavi acid/house/techno set prožet melankolijom i punk energijom – opće je poznato da su svi najbolji DJ-evi u u mladosti bili pankeri.

Uz njega premijerni live nastup ima Strahinja Arbutina, producent i suosnivač domaćeg labela low income squad. On već duže vrijeme stvara vlastitu originalnu verziju klupske glazbe redovito praćenu konceptualnom vizualnom komponentom. Očekujemo njegov prepoznatljiv mračni, spori i distorzirani techno. Uvod u večer svojim pomnim odabirom pružit će selektorica i DJ-ica Lucija, dok završetak večeri ostaje na producentu i DJ-u FM-u koji obećaje nepredvidiv set inspiriranom svjetlucavom siječanjskom melankolijom. A na njegovo jednako posebno i melankolično izdanje Titracije – miks napravljen ekskluzivno za TTv – podsjetite se ovdje.

Upad je 50 kuna. #vidimose![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s