Kandžija i Gole žene uoči koncerta snimili spot za naslovnu pjesmu albuma ‘Nema labavo’

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – ‘Nema labavo’, naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma kojeg će koncertno predstaviti u Tvornici kulture 12. ožujka.

PHOTO BY: Dino Šertović

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album ‘Nema labavo’, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015.! S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl ‘Đuro‘. Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja -‘Nema labavo’. Novi singl stiže uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture.

Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za ‘Nema labavo’ pripremili i ‘Teretana Session’ videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – gđu. Vesnu Mimicu.

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati ‘Teretana Session’ – novi videospot s jednom od pjesama s albuma. Uvodni dio činila je ‘Preuvjerljiva tambura’.

Kandžija o ‘Teretana Sessionu’ : “Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncentraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći – hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila. Sad nakon tog mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze.”

U Veliki pogon Tvornice kulture Kandžija i Gole žene stižu u subotu 12. ožujka.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 55 kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s