Živa muzika predstavlja: PRINCESS CENTURY & LE CHOCOLAT NOIR

U četvrtak, 17. ožujka, Klub Attack zauzimaju kanadska DJ-ica i producentica Maya Postepski i Jasmin poznatiji kao Le Chocolat Noir odnedavno s adresom u Rijeci. Upad je 35 kuna, a tulum počinje u 21 sat.

Maya Postepski, kanadska DJ-ica i producentica, ponovno dolazi u Zagreb! Maya je nekima otprije poznata kao članica benda Austra te bivša suradnica Roberta Alfonsa u Trustu. Ovog puta dolazi predstaviti svoj solo projekt: Princess Century, glazbeno na tragu već spomenutih bendova, ali od njih puno eksperimentalniji i slobodniji. Kao solo izvođačica gravitira između žanrova i prepušta se vlastitim idejama stvarajući poliritmičan, mračan kozmički electro obogaćen zvukovima hipnotičkih perkusija i toplih syntheva. Reference koje se vežu uz njezin zvuk kreću od kultnog njemačkog benda Tangerine Dream ili pak minimalističkih poliritmičkih eksperimenata Stevea Reicha pa sve do ledenih zvukova nordijskog disca i prvog vala detroitskog techna. Maya će u prvom live dijelu večeri predstaviti materijale sa svog EP-a Lossy te albuma Progress i Lossless. U drugom dijelu najavljuje DJ-set koji će trajati dok god je publika voljna plesati.

Sve prisutne u večer će uvesti Jasmin poznatiji kao Le Chocolat Noir, electro/synth entuzijast mračne provenijencije, odnedavno s adresom u Rijeci. Osim kao Le Chocolat Noir, Jasmin nastupa i kao Honored Matres. Ako dodamo još i suradnju sa Zarkoffom u Florence Foster Fan Club projektu, dobivamo poprilično bujan i intrigantan korpus na planu cold/noir electronice. Najbolje zagrijavanje za koncert može biti njegov Disco Panonia program na Intergalactic FM Channel One.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s