ROBA & bon ton udružili snage

Na adresi Preradovićeva 34 ponovno je otvoren ROBA store, mjesto na kojem uvijek možete pronaći poseban komad odjeće u limitiran serijama i mjesto na koje se uvijek rado vraćaju oni koji od mode žele nešto više. Povod otvaranja je novouređeni prostor, ali i spajanje sa suvremenim butikom i galerijom, bon ton.

Photo: Robert Mataković

Obzirom da gaje isti senzibilitet prema modi i glazbi, udruživanje snaga bio je logičan slijed.  Osvježeni prostor koji nakon industrijskog stila sada odiše profinjenošću u pastelnim bojama krase čak tri neonska natpisa ROBA & bon ton. Uređenje, već tradicionalno potpisuje odličan Poop Studio. U sada zajedničkom butiku možete pronaći brendove kao što su Zoe Karrsen, BLK DNM, Paul & Joe Sister, National Standard tenisice i odjevne komade brenda ROBA.  Osim što će ponovno biti omiljena adresa za kupovinu, novi koncept je osmišljen i za povremena afterwork druženja, slušaonice koje će se odvijati kod prvih ‘susjeda’ u galeriji BraVo i minglanje uz koktele koje miksa gastro tim iz Bistroa 75. Party otvorenja posjetili su mnogi prijatelji, poznanici i klijenti, koji su osim razgledavanja novih kolekcija, uživali uz odličnu glazbu koju je vrtjela DJ Nadja, te mini zalogaje i koktele koje je pripremio Bistro 75. Možda je ponovno došlo vrijeme da Preradovićeva zaživi jednim novim sjajem i postane novo vruće mjesto u gradu.

Brend ROBA osnovan je 2007. godine u Zagrebu i vrlo brzo se nametnuo svojim čistim dizajnom i najfinijom kožom, a svaku novu kolekciju pratila je priča koja je uspješno kombinirala svakodnevnu odjeću s umjetničkim izričajem. Briljantni krojevi, jednostavne siluete i pročišćen dizajn postali su glavne karakteristike ovog brenda. U njihovoj kožnoj haljini mogli ste otići na vjenčanje ili na klupicu u park i u oba slučaja izgledati odlično. Kako je moda puno više od odjeće uvijek je postojala ideja da koncept store postane više od shopping destinacije. Mjesto gdje ćete moći poslušati dobru glazbu, popiti čašu pjenušca nakon posla i družiti se s ljudima koji dijele iste interese.

bon ton, contemporary store & gallery, od svojih početka u Dežmanovoj ulici bio je mjesto na kojem su svi bili dobrodošli i koje je oduvijek zamišljeno na način da funkcionira kao lijep i ugodan dnevni boravak. Spajao je glazbu i modu na nepretenciozan način i uskoro je postao mjesto gdje se skupljala ekipa, a nerijetko su bile organizirane i afterwork zabave. Dežmanova ulica kao da je odjednom oživjela, a onda je bon ton zatvorio svoja vrata i odlepršao na novu adresu. bon ton modna selekcija internacionalnih brendova donosi eklektični miks urbane elegancije i Adriatic ekstravagance.

Vidimo se u Preradovićevoj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s