TITRACIJA 027 FEATURING di.merkl

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zadnje ovosezonsko Titranje prepustili smo mladom i perspektivnom riječkom DJ-u koji se privatno odaziva na ime Dino dok je u zadnje dvije godine koliko dugo staje za deckove poznat i pod onim umjetničkim, di.merkl što je kombinacija imena (Dino) i prezimena (Merkl).

RIJEČI: TENA ŠKILJEVIĆ

Svojevrsni predstavnik nove generacije, Dino Merkl u te dvije godine na elektronskoj sceni u Rijeci zapaženo razvija svoj glazbeni izričaj koji se može opisati kao eklektična fuzija tech, electro i disco žanrova. Broji nastupe u relevantnijim riječkim klubovima, te kultnim prostorima poput Hartere i bivšeg industrijskog kompleksa Rikard Benčić. Obzirom da u DJ-ing ulazi iz pozicije mladog producenta,  želja mu je razvijati live izvedbe. Radi na nekolicini produkcijskih projekata, a dva obećavaju skorašnje EP izdanje (op.a. držimo ga za riječ i jedva čekamo!). Rezident je Six Martinis audio – vizualnog koncepta, a odnedavno i novopokrenutog klupskog formata TIPSY. S idejnom začetnicom Andreom Laurić, sudjeluje u direkciji programa, a prepoznatljivost TIPSYja svakako leži u intimnoj atmosferi kluba, izvrsnoj glazbenoj selekciji i pomalo ošamućenom štimungu partija.

Iza imena di.merkl u svakom smislu stoji marljivi trud i veliki potencijal, ali i svjesnost dugog puta koji se nalazi ispred njega. Mi mu na tom putu želimo sreću, a klikom na play poželjeti mu je možete i vi.

Podsjetimo još jednom kako je Titracija od kraja 2013. kada je pokrenuta pa do sada doživjela ponosnih 27 izdanja, te kako ne planira(mo) stati na tome nego samo uzima(mo) malu pauzu. Već se u rujnu družimo s nekim novim DJ-em koji će u novom 28 izdanju predstaviti sebe kroz set složen ekskluzivno za čitatelje i slušatelje TTv-a. 

Svima vama želimo ugodno ljetno titranje… Živili! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAlMjUlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIxMjAlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy5taXhjbG91ZC5jb20lMkZ3aWRnZXQlMkZpZnJhbWUlMkYlM0ZmZWVkJTNEaHR0cHMlMjUzQSUyNTJGJTI1MkZ3d3cubWl4Y2xvdWQuY29tJTI1MkZUcmFuc21lZXRUdiUyNTJGdGl0cmFjaWphLTAyNy1mZWF0dXJpbmctZGltZXJrbCUyNTJGJTI2aGlkZV9jb3ZlciUzRDElMjZsaWdodCUzRDElMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

di.merkl O SVOM TTV MIKSU

Miks je impulzivan i žustar, a opet ritmičan. Kombinira autore poput Theus Maga, Red Axes i Markus Gibba. Definitivno posjeduje određenu, malo uvrnutu logiku.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s