Ljetne Goulash Disko vibre 18. studenog osvajaju Boogaloo!

Goulash Disko ekipa se iz Komiže vratila u Zagreb što znači da sive dane nakratko mijenjamo šarenim partyjem punim šljokica i isključivo pozitivne ljetne festivalske vibre. Tako vas za jednako šljokastim miks pultom 18. studenog u Boogaloo klubu (mali floor) uz domaće Goulash DJe čeka njih još čak tri i to sa dva kontinenta.

Dečki su svirali na ovogodišnjem festivalu, a za sve čagere kao i uvijek spremaju pravi glazbeni gulaš – dakle sve od etna, housea, orientala i global undergrounda uz pokoji dobar psihodelični bas. Zvuči ludo? Vjerojatno zato što i je, i to na najbolji mogući način! 🙂

Gal Kadan – iz dalekog Izraela stiže kopač istočnjačkih ploča, jedan od rijetkih DJeva koji uspješno uspijeva spojiti indijski disko, srednjeistočni synth pop, jemenski funk, arapski acid house i turski psihodelični rock.

Al Lindrum – danski čarobnjak u svom magičnom šeširu skriva sve: od deep etno house-a do tropical cumbie, vjerojatno je jedini koji voli šljokice više od Goulash Disko ekipe i uvijek će vas pobijediti u broju zagrljaja koje može podijeliti u jednoj večeri.

Kapitano – mađarski majstor kombiniranja globalnog i psihodeličnog basa, pobjednik najdugotrajnijeg smješka na Goulash festivalu i još štošta drugo – organizatorica plaća cugu ako će vam biti dosadno na njegovom setu.

Bit će tu i nekih izvođača iznenađenja, puno bodypainta i šljokica, ali i nezaobilazna (besplatna) Goulash rakija dobrodošlice. Vrata kluba otvaraju se u 22h a tulum traje do 6h. Upad je 40kn osim ako se ne popišete na cheaplistu s kojom je upad 30kn.

Ljubljansko izdanje istog tuluma bit će održano dan kasnije, 19. studenog, u Koncertnoj dvorani Rog, a preporučena donacija je 5€.

Goulash Disko nastao je i stasao kao party u Dublinu, da bi s ljubavlju i vremenom narastao u Festival i preselio se u Komižu na Visu gdje svake godine okuplja oko tisuću članova globalne obitelji DJa i ostalih umjetnika koje veže ista ljubav prema glazbi i dobroj vibri (tko je bio znat će o čem pričamo :). Toliko dobroj da se Goulash Disko iz male Hrvatske proširio po cijeloj Europi, pa su dosad Goulash Disko partiji održani u Dublinu, Zagrebu, Komiži, Splitu, Sofiji, Amsterdamu, Den Haagu, Granadi, Budimpešti, Novom Sadu, Kölnu, Berlinu i Bristolu. Iduće izdanje prvog crowdfundanog festivala na svijetu, Goulash Diska, održava se početkom rujna 2017., a startanje kampanje zakazuju već za proljeće iduće godine. Zato stay tuned i pratite ih na Facebooku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s