Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju

Prije koncerta Šomazguna u zagrebačkom KSET-u 8. prosinca, od 20 do 21 sat održat će se izložba pod nazivom: ‘Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju’. Izložbu organizira Reggae hr portal, a za koncert će vas uz najbolje hitove domaćeg reggaea plesno zagrijati Damjan Morello uz podršku projekta VibraBox.

Izložba je posvećena nedavno preminulom fotografu i velikom prijatelju regionalne reggae scene, Aleksandru Mujčinoviću. Pregled hrvatske i regionalne reggae scene kroz fotografiju obuhvaća kratke snimke s koncerata, festivala i klupskih večeri koji su se održali unazad osam godina na našem području. Izložbu je dodatno začinio dizajn Gorana Den Popovića koji prikazuje film s temom kako je domaća reggae prošlost stvorila našu reggae kulturu u sadašnjosti.

Na izložbu je moguće ući isključivo uz ulaznicu za koncert Šomazguna. Svoju kartu po cijeni od 30 kn za koncertnu uživanciju i izložbu nabavite na šanku KSET-a (Unska 3) ili u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 40 kuna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s