TITRACIJA 030 FEATURING SLADOLED

Nakon što smo 2016. uz Ivnu Ji ispratili uz zvukove ‘dobrog starog prljavog housea’ u 29. izdanju Titracije, ovu i dalje Novu 2017. započinjemo 30. izdanjem i nešto ‘čudnovatijim’ miksom Filipa Babića kojeg znate i pod imenom Sladoled. Složio (nam) je svoj prvi miks na brzini od 106 bpm-a, a osim po tome miks je poseban i po cijelom spletu okolnosti pod kojima je nastao. Za početak trebao je izaći ranije, ali nam je na kraju drago što nije jer je Filip njime i osobno stavio točku na ‘i’ svog doživljaja pošle godine za koju kaže da je poput njegovog miksa i da dosta dobro opisuje njega tijekom te 2016. ‘iznutra’. No bez obzira na kašnjenje, Filip je izuzetno profesionalan pa je suradnja bila obostrano ugodna (op.a. Filip, hvala ti na tome! :)).

Dakle, Filip Babić, poznatiji kao Sladoled, čakovečki je DJ sa zagrebačkom adresom. Za pultom je, uz kraće pauze, od 2006. Ne voli pitanja poput “kaj puštaš”, ne voli etiketiranja, voli šareno i nepredvidivo – žanrovi su tu da se miješaju. Glazbenom stilu ne daje konkretnu formu i voli ubacivati sve što bi ušlo “na uho”. 2013. godine s Dinom Dobošićem pokreće glazbeno-viralni projekt Frendova Soba, kućnu varijantu globalno aktivnog Boiler Rooma. Član je kolektiva/klupske večeri Fonetika, rezident čakovečkog projekta The Void i jedan od aktivnih pomagača River Festivala.

SLADOLED O SVOM TTV MIKSU

S obzirom na čudnost koja mi se ne miče iz glave, takav je i mix. Sjeban, šaren, čudnjikav, neodlučan ali direktan, first take show. Preslika mentalne konfuzije, čušpajz film!

Introspektivni miks koji je Filip složio ekskluzivno za TTv slušate na linku niže, a live ga možete uloviti već 21. siječnja u Čakovcu gdje će DJ pult na još jednom izdanju The Voida dijeliti sa SNTS-om (Horizontal Ground/Sacred Court), Val Vasharom (Zenon Records) i Martinom.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FTransmeetTv%2Ftitracija-030-featurnig-sladoled%2F&light=1

Uživajte u miksu, a na sve ostale možete se podsjetiti ovdje . Do Titranja 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s