Goulash Disko: 100 % domaće!

Ovaj petak, 27. siječnja 2017., šarena i eklektična Goulash Disko ekipa vraća se u Boogaloo, ovog puta s najboljim od sto posto domaće postave, nezaobilaznim šljokicama i rakijom dobrodošlice!

Za vas live svira sastav improvizacijske elektronske glazbe SŠSŠ (Suši sa Šaranom) koji se sastoji od poznatog turntablista DJ Venoma, ritam sekcije Đure Dobranića i Igora Farkaša (Tannu Tuwa, NO!Mozzart), gitarista Pavla Jovanovića (PEEK 3) te gostujućih glazbenika.

Za DJ pultom vas čekaju kralj eklektične glazbe DJ M.I.L.E. i Goulash veterani Yves i Iva koji će svirati do ranih jutarnjih sati. Na repertoaru – afrobeat, oriental disco, psychedelic ethno house, folk drum’n’bass i sve između.

Vrata kluba otvaraju se u 22, a tulum traje do 6 sati. Upad je 30kn, tj. 20kn ako se upišete na cheaplist uz već tradicionalnu Goulash rakiju dobrodošlice.

Goulash Disko nastao je i stasao kao party u Dublinu, da bi s ljubavlju i vremenom narastao u Festival i preselio se u Komižu na Vis gdje svake godine okuplja oko tisuću članova globalne obitelji DJa i ostalih umjetnika koje veže ista ljubav prema glazbi i dobroj vibri. Toliko dobroj da se Goulash Disko iz male Hrvatske proširio po cijeloj Europi, pa su dosad Goulash Disko partiji održani u Dublinu, Zagrebu, Komiži, Splitu, Sofiji, Amsterdamu, Den Haagu, Granadi, Budimpešti, Novom Sadu, Kölnu, Berlinu i Bristolu. Iduće izdanje prvog crowdfundanog festivala na svijetu, Goulash Diska, održava se početkom rujna 2017., a startanje kampanje zakazuju za 24. veljače. Zato stay tuned i pratite ih na Facebooku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s