Zagrebačka grupa Pink Studio u Vintage Industrialu

Pink Studio osnovani su 2005. godine, a postavu mu čine astronauti – Ivana Kardum Legz, Ana Bogdan, Jurica Kus, Nikola Karan, Ana Pavić, te Ivan Glasnović i Josip Pintarić.

Četiri godine nakon formiranja, grupa za izdavačku kuću Menart objavljuje prvi album ‘Soundtrack za Lutku’. Izdanje su producirali Luka Tralić Shot i Erol Zejnilović iz grupe Elemental. Potaknuti uspjehom prvijenca, Pink Studio ponovno u suradnji s Menartom, objavuljuju drugi album naslovljen ‘Pink Album’ kojeg također potpisuje gore navedeni producentski dvojac.

U trenutku koncertne najave u Vintage Industrialu, Pink Studio se nalaze u studiju gdje snimaju trebći album, ali uz neke promjene: album će objaviti Sipa Music/Dallas records, a elementarni producentski dvojac zamijenit će Silvio Pasarić. Ulaznice za koncert Pink Studija u Vintage Industrialu, potražite u Dirty Old shopu, Kavezu (Savska 160) te u samom Vitnageu. Cijena ulaznica u pretprodaji je 30, a na dan koncerta 40 kuna.

A prije koncerta, točnije već ovu subotu 28. siječnja, svratite u Kavez (Savska 160) na treći sajam ploča tj. vinyla. Sajam počinje u 16 sati i traje sve do 23, a više informacija o prijavama za sve one koji bi svoje ploče rado prodavali nalazi se na službenom FB eventu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s