TITRACIJA 031 FEATURING PYTZEK

Nakon Sladoleda, Pytzek – tako bi se ukratko dalo predstaviti ovo 31. izdanje Titracije u zvučnoj režiji Maria Kolonića. Slobodno možemo reći kako mu se ovo ‘Pytzek’ nekako prirodno stopilo s imenom i prezimenom pa ga većina ljudi tako i zove. Nije ni čudo jer se dotični DJ-ingom bavi od tinejdžerskih dana i u svojim tridesetima ima skoro 20 godina karijere iza sebe. Prošao je sve segmente clubbinga – od vođenja kluba, organiziranja evenata, DJ-iranja, gostovanja, festivala, a danas je ponosni suvlasnik tri etikete elektronske plesne glazbe sa zanimljivim lokalno inspiriranim nazivima: Burek, Barba i Pomalo!. Naravno, uz to i dalje suvereno vlada DJ pultovima diljem tuzemstva ali i inozemno.

Dobrog duha većine zagrebačkih klubova poznaju svi koji su iole bili ili jesu dijelom tzv. clubbing scene pa tako iznimke nismo ni mi s TTv-a. Uvijek rasplesan i s osmijehom na licu bio iza ili ispred DJ pulta pozdravit će vas high five-om i širokim osmijehom. Dobar ukus u glazbi (ali i u odijevanju) ono je po čemu je prepoznatljiv pa nam je tim draže što smo ga uz malo kašnjenja s obje strane konačno uspjeli ugostiti u ovom 31. izdanju Titracije.

Fun fact: Osim što super pušta, Pytzek super i kuha, a što nam je ponudio na glazbenom meniju koji je složio ekskluzivno za TTv slušate u nastavku. Dobar tek! 🙂

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FTransmeetTv%2Ftitracija-031-featurnig-pytzek%2F&hide_cover=1&light=1

PYTZEK O SVOM TTV MIKSU

Mix je zamišljen kao idealna glazbena podloga za urede, vožnju u autu, biciklu ili kao glazba za ugodno nedjeljno popodne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s