Jimmy Stanić i Sexy Boysi u Saxu

Legendarni Jimmy Stanić sa svojim Sexy Boysima dolazi ovu subotu, 13. svibnja, u Sax u sklopu warm up koncerta za jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala.

Tom prilikom promovirat će se novi stage ‘Grešna Gorica Food&Jazz’ uz prigodne delicije za sve posjetitelje.

Neuništivi šmeker starog kova Stjepan Jimmy Stanić i u 89. godini ne prestaje oduševljavati svojim koncertnim nastupima i nepresušnim šarmom, a preko šest desetljeća glazbene karijere okrunjeno je nagradom Porin za životno djelo. Šlageri „Prolazi sve“, „Kobila Suzy“, „Dimnjačar“, „Prsluk pucam“, „Pokloni svoj mi foto“ bezvremenski su hitovi i dio opće kulture. Kuriozitet je i da je prvi spot snimio tek 2014. i to sasvim slučajno na foto snimanju za cover cd-a. Glazbenu pratnju mu u obliku Sexy Boysa čine provjereni glazbenici Mario Igrec na gitari, Mladen Baraković na basu i Đula Njikoš na klaviru.

Grešna Gorica Food&Jazz ove će godine imati premijerno izdanje i to će biti dislocirani stage Tabor Film Festivala jer će se program odvijati na lokaciji restorana i OPG-a Grešna gorica, udaljenom nekoliko minuta hoda od dvorca Veliki Tabor. Za sada objavljena imena su „Matija svira Arsena“ u izvedbi Matije Dedića i Oridano Gypsy Jazz Band, a organizatori uskoro najavljuju nova imena.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, početak koncerta je u 21. Cijena karte u pretprodaji je 55 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu (12. svibnja od 20 sati), dok će na dan koštati 70 kuna ako ih ostane. Posebna ponuda: Svi koji na ulazu kupe festivalsku ulaznicu za Tabor Film Festival po early bird cijeni od 165 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s