TITRACIJA 033 FEATURING MUZIKA ZA DOBAR ĐIR AKA DUNJA BOVAN

Pips nam je u uši u sklopu 32. Titracije stavio selekciju stvari koje su mu se tada nalazile u playeru, a mlada dama koja se odaziva na ime Dunja u ovom 33. izdanju titrajuće zvuke složila je u čast pro/ljetnoj sezoni koja obično podrazumjeva henganje na otvorenim terasama i, naravno, balkonima. No krenimo redom… Ideja da ugostimo Dunju rodila se na pivi na kojoj je dotična umjesto pozdrava nabacila: ‘E, znate što je Tin Ujević svom starom? Sin Ujević’ foru. Osim samom forom osvojila me i pozitivom, a tijekom pive (oke, tijekom druge pive) rekla mi je da se osim filmom bavi i glazbom. S obzirom na to da je njen filmski entuzijazam neupitan, mi smo odlučili dodatno potaknuti onaj glazbeni i tako se rodila ideja da ekskluzivno za TTv snimi miks. Nedavno ste je premijerno mogli čuti u Funku, a nadamo se da će vas i nas svojom selekcijom ponovno zabaviti vrlo brzo.

Inače, Muzika za dobar đir  je glazbena selekcija uhu i kuku ugodnih ritmova koja se prilagođava po potrebi plesnih podija, improviziranih šankova i prijateljskih druženja. Službeno điravanje počelo je 2013. godine s dijeljenjem muzike i osmijeha kao glavnim ciljem. Iza selekcije stoji, a najčešće pleše splitska purgerica Dunja Bovan. Muziku bira iz ljubavi i znatiželje, a najradije se igra s crossfaderima. Nema glazbenog obrazovanja niti izdanja i ne bavi se stilskim ladicama. Nađi je na filmskim festivalima, u Funku, Pločniku ili na Facebooku.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FTransmeetTv%2Ftitracija-033-featuring-muzika-za-dobar-%25C4%2591ir-aka-dunja-bovan%2F&hide_cover=1

DUNJA O SVOM TTV MIKSU

Ritam balkonski nastao je u počast novoj pro/ljetnoj sezoni donjogradskih balkona. Preporučeno servirati rashlađeno, u poslijepodnevnom terminu uz drage ljude ili birani pogled.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s