Klupska večer Fat Gold priprema Fresh Island Festival throwback

Prvo ovosezonsko izdanje zamišljeno je kao throwback na glazbu koja se ljetos orila iz zvučnika klubova i festivala, posebice na Fresh Islandu kojeg ovom prilikom i ugošćuju.

Iz Pariza stižu Skycrazzy, producentski i DJ duo karakterističnog melodičnog zvuka i eksplozivnih setova. Svestranost su stekli odrastajući u Velikoj Britaniji koja im je usadila i grime, dancehall i bassline utjecaje. Nastupali su na hvaljenom Fresh Island Festivalu, a ovo će im biti premijerno zagrebačko gostovanje. Njihov brat po beatu, jedan od najboljih hrvatskih hip-hop/R&B DJ-a, Bizzo Bodega, s pulta će ispratiti zadnje trzaje ljeta i servirati dijelić atmosfere Fresh Islanda.

Uz specijalne goste, veliko post-ljetno okupljanje predvode residenti Fat Gold večeri: veteran scene DJ Yesh (Chew The Fat! Cro) te rap/trap igrači Fooolie, Resk i Zembo (BLAW:BLAW), dok će im podršku za mikrofonom davati energični MC Tone Tuoro (Chew The Fat! Cro).

Chew the Fat! Croatia je hrvatska edicija jedne od najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat! Osim što su Zagrebu predstavili najsvježije trendove bass glazbe, ugostili su i neke od najpoznatijih predstavnika scene kao što su Sigma, Goldie, Friction, TC i mnogi drugi. Uz klupske rezidencije, iza njih su i brojni nastupi na festivalima Ultra Europe, Outlook, EXIT, Hideout, Seasplash, itd.

BLAW:BLAW je tročlani kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom. Vizualni aspekt bitan je dio njihovog djelovanja čime doprinose cjelokupnom audio-vizualnom iskustvu i daju svojoj glazbi novu dimenziju.

Ulaznice za event mogu se kupiti na ulazu u Boogaloo klub (Ulica grada Vukovara 68) na dan održavanja (20. listopada) od 23h po cijeni od 30kn do ponoći te 40kn nakon ponoći.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s