Pank romantika #8: Neki To Vole Vruće, La Fraction, Kriva Istina i Me as well

Torpedo Syndicate Zagreb i Pank Romantika predstavljaju: Tradicionalno romantično druženje u mjesecu Veljači uz puno emocija, prijateljstva, alkoholnih pića i razvrata.

★Neki to vole vruće★
Kultni zagrebački pop-rock sastav. Šomi i Đimi osnovali su duet još davne 1984. i u kratko vrijeme privukli su veliki broj slušatelja svojim hitovima “Teška vremena”, “Californija”, “Reci da”, “Jeans generacija”, “Kakva noć”,… koji su tada bili na vrhu radijskih top ljestvica. Na svojim albumima prezentirali su (u to vrijeme) moderni pop koji je u sebi imao rokersku agresivnost što je bilo pun pogodak za bend.

★La Fraction★
Voliš Edith Piaf ali i prljave punk rock riffove? Našli smo ti omiljeni bend. Nastali daleke 1992. u Parizu, sviraju zarazni, lako probabljiv, melodični i ritmični punk-rock sa legendarnom Magali na vokalu. Jedan od onih bendova zbog kojih Punk romantika postoji. Izvorni romantični punk par excellence!

★Kriva Istina★
Kumovi i veliki prijatelji ovoga eventa. Nakon kreativne stanke vratili se s novim singlom i spotom a uskoro možemo očekivati i album. Poznati lakrdijaši i šaljivđije no vrlo angažirani na stage-u. Hrvatski Propaghandi! Jedan svijet, jedna borba!

★Me as well★
Također vrlo poznati posjetioci ove manifestacije, mladi ali iskusni, postoje od 2006. godine i njihovi utjecaji na glazbeno stvaralaštvo i zvuk možemo povezati sa američkim bendovima poput Rancid, Bad Religion, Pennywise… 2015. izdali sjajan EP “Group Therapy” i malo se pritajili. Sad se vraćaju razvalit Močvaru!

★KARTE★
50/65kn; start: 21h

Ulaznice u pretprodaji (50 kn) potražite u Dirty Old Empireu (Tratinska 18) i Habanero Caféu (Trg Vladka Mačeka 2). Cijena ulaznice na dan koncerta (ako ih ostane) iznosi 65 kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s