TITRACIJA 036 FEATURING INESA

Nakon podulje pauze uslijed pred pa onda i blagdanskog raspoloženja koje je, barem što se Titracije tiče, očito potrajalo skoro pa do proljeća vraćamo se jači i nekonvencionalniji nego ikad! Za to je zaslužna Inesa Antić koja nam je složila miks sačinjen od filmske glazbe jer joj se, citiramo: ‘nije slagao neki dance miks, a u zadnje vrijeme sam u filmskim scorevima pa su platili horori’. I hvala joj na tome!

Inesa Antić glasnogovori u ime raznih (nezavisnih) kulturnih događanja, filmskih i glazbenih festivala, povremeno piše za domaće i strane medije i bavi se uredničkim poslovima. Pored toga, posvećeno obija plesne podije, a neko se vrijeme i sama bavila DJ-ingom kao jedan dio nekoliko godina aktivnog dvojca CACADOU BANG BANG. U posljednje vrijeme snima i filmove. Miks kojeg je složila za nas upravo idealno spaja glazbu i filmove, a kao takav najavljuje buduće Titracije – bez žanrovskih ograničenja.

 

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&light=1&feed=%2FTransmeetTv%2Ftitracija-036-featuring-inesa%2F

INESA O SVOM TTV MIKSU

LOCOMOTION titra negdje između radijske emisije i horor soundscapea – nije klasični miks, a nisam ni ja DJ-ica. Kolažirala sam glazbu iz meni zanimljivih hororaca i/ili filmova koji su naslonjeni na taj žanr s različitim srodnim zvukovima. Mjestimično neslušljivo, s trenucima olakšanja.

Dugo vas nismo podsjetili kako ćemo i dalje od svih uključenih u nova izdanja Titracija (za koje vam obećajemo da će ubuduće izlaziti bez ovako dugih pauzi) tražiti da se izraze onako kako žele. Jedino što od njih zahtijevamo je da miks ne traje manje od sat vremena i da nam napišu čime su se prilikom njegovog nastanka vodili, to jest kako je nastao. Na starija izdanja Titracija podsjetite se ovdje, a mi se s novim čujemo već u travnju.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s