Kruder & Dorfmeister prvi put u Hrvatskoj

Early bird ulaznice za premijerni nastup glazbenih ikona devedesetih godina prošlog stoljeća Kruder & Dorfmeister rasprodane su u manje od 24 sata prodaje. Najava nastupa jednih od najvećih imena elektronske plesne glazbe snažno je odjeknula u medijima i među ljubiteljima ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca, a najavljeni nastup već konkurira kao jedan od događaja sezone.

Za svoj premijerni nastup u Hrvatskoj, kojim ujedno slave i 25 godina postojanja, Peter Kruder i Richard Dorfmeister odabrali su jedinstvenu lokaciju – tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku. Na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će vas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Šibeniku je ograničen za tisuću najvjernijih ljubitelja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput ‘High Noon’, ‘Black Baby’, ‘In Deep Shit’, ‘Trans Fatty Acid’ i mnoge druge.

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album ‘DJ-Kicks’ za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet.

Sljedeća kompilacija ‘K&D Sessions’ postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

Regularna prodaja ulaznica je u prodaji do 10. srpnja po cijeni od 240 kn. Nakon 10. srpnja, ukoliko ih još bude, cijena ulaznice iznosit će 280 kn. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sustava i ovog linka te na svim Entrio prodajnim mjestima. Organizator koncerta je Collage u suradnji s Tvrđavom Kulture Šibenik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s