Specijalni gosti na koncertima Tram 11 u Tvornici kulture

Tram 11 pripremaju tri klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture od 12. do 14. travnja 2018. kojima će na snazi dati fantastični gosti, redom istaknuta imena našeg hip hopa.

Četvrtak, 12. travnja
Specijalni gost prve večeri je Marin Ivanović Stoka. Jedan od ključnih aktera hrvatskog old school hip-hopa nedavno je objavio album ‘Stara škola kreka iz tame u svjetlo’ i rasprodao Tvornicu kulture slaveći 20 godina karijere te najavio pohod na Dom sportova u listopadu. Ista večer ugostit će i Dekadente, grupu koja je već poznata u hip-hop krugovima, a sjajan album ‘Garaže’ izdan za nezavisnu etiketu TDK Music pokazuje njihovo majstorstvo. Niz gostiju nastavlja zagrebački reper Suicidal koji je nedavno objavio i sjajan mixtape ‘Srce grada Vol.2’, a paralelno priprema i prvi album ‘Jedino što znam’.

Petak, 13. travnja
Drugu večer hip-hop slavlja ponovo će kao specijalni gost uveličati Stoka, a priključit će mu se zagrebački kolektiv ONI. Kao prava poslastica za hiphoper ovu grupu čine istaknuti MC-i Jantar, Kali i Scriptor, DJ Noki Nole te producent KolAK47, a svoje utjecaje baziraju na utjecajima klasičnog rapa.

Subota, 14. travnja
Zadnju večer trodnevnog koncertnog niza, u subotu 14. travnja, kao gost će obilježiti Pendrek, sada već dobro poznato ime na regionalnoj hip-hop sceni. Nakon što je nastupao prije Tram 11 u Domu sportova, ovaj reper, organizator i hip-hop aktivist će u klupskom okruženju predstaviti svoj rad i sjajan album ‘Hitovi i himne’.

Nakon spektakla u velikom Domu sportova i najbrže rasprodanom koncertu nekog hrvatskog izvođača, ovo će biti posljednja prilika vidjeti Tram 11 u Zagrebu na duže vrijeme.

Dnevne ulaznice prodaju se po cijeni od 90 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će za ulaz trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s