Rundek i Ekipa predvode novu rundu izvođača na Hoomstocku

Mali festival u Humu, malom mjestu tik uz slovensku granicu i rijeku Sutlu, samo 45 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, malen je samo na papiru – line up koji je Humska udruga ove godine složila bez problema može parirati svakom većem festivalu.

Na sretni 13. Hoomstock dolazi jedan od najvećih umjetnika na našim prostorima, odnedavno praćen svojom Ekipom za najbolje provode – on je dakako Darko Rundek! U Ekipu je skupio odlične, provjerene glazbenike s kojima već dugo surađuje: Silvio Bočić, Roko Crnić, Mario Domazet, Miro Manojlović, Igor Pavlica i Ana Kovačić dopratit će Rundeka u Hum.

Uz Darka Rundek i Ekipu, svoj su dolazak potvrdili i hvaljeni beogradski kantautor Dukat i njegov Stray Dogg pa će tople ljetne večeri pod zvjezdanim nebom biti ispunjene i s malo romantike. Postoji jedna snažna veza između Dukata i zagrebačke publike, a ovoga će ljeta svoju priliku da stekne novog miljenika imati i humska festivalska publika. Njihov indie folk/americana izričaj nešto je što se voli na prvo slušanje.

Za one sitne noćne sate ipak je potrebno nešto glasnije – za to će se na Hoomstocku pobrinuti Debeli precjenik! Ako itko zna kako izbaciti i posljednje atome energije, to su zasigurno Debeljaci. Na Hoomstock dolaze s 25 godina karijere na neumornim leđima, i to u godini kada slave 20 godina od objave svojeg prvog studijskog albuma. Razloga za slavlje do zore sasvim dovoljno!

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 70 kuna. Ova cijena vrijedi do 1. lipnja, kada bi se prodaji trebale naći i fizičke festivalske ulaznice. Za više informacija pratite službenu Facebook stranicu i event.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s