TIPSY Ballroom – ples pod maskama u dvorani Filodrammatica iz 1890. godine

Ono što Rijeku čini prepoznatljivom svakako je karnevalsko ludilo koje zahvati grad u ovo doba godine. U danima kada maškare vladaju, održavaju se i jedni od najboljih karneval partija. Kroz interpretaciju te kultne tradicije, TIPSY priprema drugu TIPSY Ballroom ediciju karnevalskog clubbinga u dvorani Filodrammatica iz 1890. godine.

U tom jedinstvenom prostoru, koji se ističe renesansnom raskošnošću i bogatom poviješću, očekuje vas pet vrhunskih glazbenih nastupa iz Rijeke, Zagreba i Beograda.
Ali Güney, DJ & sound dizajner, dolazi iz Turske s trenutnom rezidencijom u Beogradu. Prepoznatljivo je ime underground klubova i renomiranih festivala u regiji. Doo je DJ i jedan od osnivača Beyond House, istaknutog kolektiva beogradske scene. Osim redovitih nastupa u kultnim klubovima 20/44 i techno hramu Drugstore Beograd, krasio je line up Dimensions Festivala, Lovefesta i Exit Festivala.

Fabian Mateša odnedavno je aktivan na zagrebačkoj sceni, član je Metz Attack kolektiva, a zapaženi nastupi diljem Hrvatske osigurali su mu 2017. nagradu Ambasador u kategoriji Newcomer godine. KAKO live projekt je riječkog DJ-a, producenta i voditelja Innerspace izdavačke kuće Samo Tako i vokalistice Katje Kovacs. Riječ je o žanrovski neograničenom, spontanom & vibrantnom live nastupu. TIPSY zvuk prezentira rezident di.merkl koji više od dvije godine uspješno gradi prepoznatljivost programa.

Svjetlo i vizualne efekte kreirat će umjetnici Oblik3 i Željko Bašković, a prostor dvorane ukrasit će se posebnim dekorom. TIPSY Ballroom prvo je klupsko događanje ikad održano u Filodrammatici, a druga edicija kroz sinergiju vrhunske glazbe, primijenjene i vizualne umjetnosti, te jedne od najistaknutijih lokacija, garantira besprimjeran ples pod maskama.

TIPSY Ballroom održat će se u subotu, 23. veljače 2019. s početkom u 22 sata na adresi Korzo 28/1. Ulaznice su dostupne preko sustava Entrio. Cijena iznosi 60 kuna, dok će na dan iznositi 80 kuna. Više informacija potražite ovdje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s