Antenat ponovo u Ksetu, 14.lipnja!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ovaj tjedan, u petak 14.06., Antenat će zapaliti zagrebački klub KSET cjelovečernjim koncertom, s predgrupom Genetic Plant iz zagrebačkog kvarta Špansko, iz kojeg je prije 16 godina i sam Antenat krenuo u osvajanje umjetničkog svijeta!

Antenatov Izlet u MM centru SC-a završio je s dva rasprodana koncerta i pokazao da je interes za novi materijal benda zavidan. Nakon šesnaest godina postojanja zagrebački bend Antenat je izbacio treći album koji donosi najzreliji materijal do sada i prvi spot snimljen u istom prostoru u kojem je bila i promocija albuma (te njegovo snimanje). Sve to zajedno dovelo je do toga da zabilježimo 14. lipnja u svojem kalendaru i isčekujemo novi susret Antenata i KSET-a. Benda i kluba koji imaju dugu povijest dobrih provoda.

Ako niste upoznati s (prema našem skromnom mišljenju) jednim od najboljih sastava na zagrebačkoj sceni više informacija možete saznati o njima na: http://www.antenat.net/. Novi album Izlet možete besplatno skinuti ili kupiti na http://antenat.bandcamp.com/ u digitalnom obliku ili kupite CD u Dirty Old Shopu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3837″ img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Genetic Plant je nastao 2002. jednog lijepog sunčanog dana u jednoj birtiji u Španskom. Njihova glazba u sebi sadržava reggae, funky, blues, progressive rock elemente, a zbog originalnosti i jake autorske interpretacije publika je često imala problem svrstavanja te muzike pod određeni žanr. Bend i dalje stvara autorske pjesme, snažnih tekstova, melodijoznih refrena, gitarskih sola i grooverskih ritmova. Glavninu aranžmana bend radi zajednički uz visoku dozu slobode, a sve u službi stvaranja nečeg lijepog. Utjecaji na bend su mnogobrojni, a kako sami kažu, najviše utjecaja imaju sami na sebe. U skorije vrijeme se očekuje završetak snimanja prvog albuma GP-a.

Warmup i fadeout začinit će DJ Jan Becele najfinijom selekcijom dub i reggae pjesama. Više o Trip To Zionu kojega je član saznajte na https://www.facebook.com/trip2zion.

 Ulaz se otvara u 20h, a karte možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3). Cijena karte na ulazu iznosit će 40 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Vidimo se na koncertu u Zagrebu!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3840″ img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s