Ekstrakt with SURGEON @ Das Haus

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Transmeet Televizija u petak 14. lipnja 2013. odlazi na zagrebačku periferiju i u totalnom underground štihu snima nastup Surgeona. Ekstrakt ekipa organizira Dimensions Festival Launch party!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Anthony Child a.k.a. Surgeon je ključna figura svjetske techno scene, vlasnik je dviju kultnih glazbenih etiketa, Dynamic Tension i Counterbalance, dio je poznatog britanskog dvojca British Murder Boys, kojeg je osnovao s Karl O’Connorom, poznatijim kao Regis, a u posljednje vrijeme surađuje s Ben Simsom na projektu Frequency 7.

Producira od početka devedesetih, a 1994. godine je izašao njegov prvi EP “Magneze” na etiketi Downwards Records. Od tada su njegove ploče izlazile na Tresoru, Warpu, Downwardsu i mnogim drugim cjenjenim etiketama. Remiksirao je opasne face poput Dava Clarkea, Luke Slatera, Thom Yorkea, Coila i našeg Luke Baumanna.

S frendovima je 1993. godine otvorio prvi birminghamski techno klub “House Of God” koji od tada izaziva nemir među lokalnim stanovništvom, a od devedesetih je stalni rezident kultnog berlinskog Tresora.

Anthony će ujedno nastupiti i kao jedan od headlinera ovogodišnjeg Dimensions festivala, a prošlogodišnji set mnogima je ostao urezan u pamćenje kao jedan od najboljih nastupa na Dimensionsu.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3859″ img_link_target=”_self” img_size=”685×508″][vc_single_image image=”3862″ img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Spektakl se odvija na dva floora, tako da će na Das Haus flooru nastupiti domaći predstavnici ovogodišnjeg Dimensions festivala, dok će u novootkrivenom dijelu Das Hausa, mračnom podrumu nazvanom DHC3, uz Srkija nastupiti nizozemski dj i producent, priženjeni Zagrepčanec Delta Funktionen.

Uz sve navedeno kao posebnu poslasticu izdvojili bi Digitron Sound System, ozvučenje koje će nam prošetati unutarnje organe u DHC3.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s