Goulash Disko predstavlja Buffo’s Wake @ KSET!

Život nije FER! – pomislili su organizatori partyja diljem zemlje kad su čuli da su Goulash Disko (najumobolniji party u svemiru) i KSET (domaćin najumobolnijih partyja u svemiru) udružili snage. Nemojte da ovo bude najluđi parti na kojem niste bili. Jer postoje tulumi, i postoje TULUMI.

Samo za ovu priliku KSET će se pretvoriti u veliki cirkus, a za one koji dođu na vrijeme vani se kuha gulaš i dijeli domaća rakija da se zagrijete za skakaonu koja slijedi. Žonglerski rekviziti i više su nego dobrodošli, dress code gypsy ili punk ili gypsy punk, a za sve ostalo brinu (pre)divni GD domaćini!

Live na pozornici – gypsy folk punk u režiji Buffo’s Wake-a. Skaču, vrište, penju se jedni po drugima, lutaju u publici, dobacuju se instrumentima i pozivaju vas u svoj spooky glazbeni cirkus s punk stavom. Za koncert vas zagrijava njihov bubnjar u ulozi DJ-a, a nakon koncerta koordinaciju atmosfere preuzimaju Goulash DJi sa svojom standardnom selekcijom balkan beats, jungle, latin funk, afro beats, folk ska, disko polka i svih ostalih stilova za koje nikad niste čuli.

Još ne znate o kakvom gulašu je riječ? Goulash Disko partyji počeli su još 2011. godine u Dublinu zato što je nešto kronično nedostajalo u klupskoj ponudi. Na njima se otpuštaju sve kočnice, publika pleše s DJ-ima i plesačicama na pozornici, a s nepoznatim ljudima dijeliš bocu rakije i zbog toga se vraćaš doma s novim prijateljima. 🙂 Nakon povratka u Lijepu našu, gulaš duh prvo su odveli u Komižu na avanturi zvanoj Goulash Disko Festival, a od nedavno tulumare i u Zagrebu. Upravo zato 21.2. u KSET dovode jedne od headlinera Festivala, Buffo’s Wake!

Upad: 20kn pretprodaja ili ako dođeš u dress code-u, 30kn na ulazu koji se otvara u 21h. Koncert počinje u 23h, ne propustiti!

Sa sobom trebate imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Vidimo se!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s