Drugi Stereotip objavio cjelokupni line-up

S posebnom vjerom u harmoniju broja šest, drugi Stereotip najavljuje i sve ostale članove plesnog orkestra – pored domaćina zabave, Dixona i Felvera, nedjeljnu će ceremoniju tog 26. travnja uveličati raznoliki domaći glazbeni sastav: Ilija Rudman, Jogarde i Zarkoff te poseban gost iz Beograda – Kristijan Molnar.

Ilija Rudman izuzetno je cijenjeni domaći producent zavidne međunarodne karijere koji je upravo izdao novi album – True Colors, stoga će njegov nastup na Stereotipu biti i izvanredna prilika za ekskluzivni užitak u novom glazbenom repertoaru koji evocira ugodu, hedonizam i ljetne dane.

Za ostanak na hedonističkoj strani pobrinut će se Jogarde – spiritus movens dugovječnog zagrebačkog klupskog dragulja, ravničarskog Mastersa, te vlasnik nedavno otvorenog glazbenog raja u Dežmanovom prolazu – galerije bon ton.

Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup Zarkoffa – sisačkog princa tame i industrije, koji će se Stereotipovoj publici predstaviti u sasvim novom, ‘mekšem’ i pjevnijem house izdanju.

Dašak u zvijezde okovanog beogradskog undergrounda u Zagreb će donijeti Kristijan Molnar, tvorac i autor izuzetno popularne radijske emisije – Christallization Radio Show koja godinama predstavlja nove i stare bisere disca, Chicago housea, deep techna, new wavea, funka i soula. Molnar je organizator i jedan od domaćina popularnih Bittersweet žurki na legendarnom savskom brodu/klubu 20/44 te vjerni pronosioc zvuka kojeg emitiraju valovi Christallization Radio Showa.

Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. U prodaji su ulaznice po cijeni od 125 kuna. Na sam dan manifestacije ulaznica će se moću kupiti po cijeni od 150 kuna.

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s