Game Of Pirat…. kkhm… Thrones

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ovog je vikenda bila službena premijera 5. sezone serije Game Of Thrones. Ali na dan premijere, jučer, na webu su procurile prve četiri epizode i u samo nekoliko sati bile ‘skinute’ više od 100 tisuća puta. Već danas je ta brojka vjerojatno premašila milijun downloada.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Čini se kako objavljene kopije originiraju od primjeraka poslanih na recenziju medijskim kućama. Prvo su se pojavile na torrent trackeru IPT, ali su se brzo našli na javnim torrent servisima kao što su Pirate Bay ili Kickass.

Ovo se sigurno neće svidjeti HBO-u koji je uložio veliki trud da suzbije piratstvo i emitira petu sezonu simultano u 170 zemalja širom svijeta. Njihovi su napori čini se Sizifov posao, jer je u samo posljednja tri mjeseca GOT ‘skidan’ preko 7 milijuna puta, čime je zasjeo na piratski tron, prešišavši The Walking Dead, Breaking Bad, Vikings i House of Cards.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]VIA [Torrent Freak][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video title=”On a lighter note : Dumb Ways to Die (Game of Thrones Edition)” link=”https://youtu.be/rgemU-kMvOE”%5D%5B/vc_column%5D%5B/vc_row%5D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s