Stereotip predstavlja Zarkoffa u jedinstvenom glazbeno-vokalnom izdanju

Zagrebačka sportska dvorana Tucman, poznata i voljena i zbog svoje slavne, plesne prošlosti, u nedjelju 26. travnja ugostit će drugi Stereotip – glazbeno-plesnu manifestaciju u organizaciji zagrebačkih i berlinskih DJ-eva Felvera i Dixona. Uz izvanrednu scenografiju dvorane Tucman i iznimnu priliku da drugi put u nepunih šest mjeseci slušamo najboljeg DJ-a po izboru Resident Advisora, Dixona, Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup domaćeg producenta Zarkoffa.

FOTO: Hrvoje Štefotić

Kao iznimno plodan umjetnik, Zarkoff djeluje i nastupa samostalno, ali i u kolektivima poput Florence Foster Fan Club (s Le Chocolat Noirom) i Sumerian Fleet (s Mr. Pauliem i Aldenom Tyrellom). Poznat po mračnim, no toplim melodijama i izvanrednom vokalu, Zarkoff će se Stereotipovoj publici predstaviti u jedinstvenom, pretežito vokalnom izdanju u pratnji plesnih acid-house melodija. Većinu cjelosatnog nastupa pod Tucmanovim svodom činit će potpuno nove pjesme, dosad nigdje izvođene, a manji broj pjesama s nedjeljnog repertoara bit će izdan u lipnju na albumu Sweet Obsolete (label Unknown Pleasures).

Zarkoffov vokal s lakoćom šeće od šansonijerskih interpretacija u stilu Scotta Walkera pa sve do temperamentnijeg pjevanja po uzoru na divlju, White Wedding fazu Billyja Idola. Jet Boy – prvoobjavljena pjesma s albuma, odličan je uvod u ovaj ekskluzivni nastup, a poslušati je možete na Zarkoffovom Soundcloudu. Njegov nedjeljni nastup na Stereotipu bit će ugodno iznenađenje za dugogodišnje obožavatelje i prilika ostalim posjetiteljima da se upoznaju s ovim iznimnim i talentiranim umjetnikom.

Pored Felvera, Dixona i Zarkoffa, u Tucmanu će nastupiti domaći DJ-i i producenti Ilija Rudman i Jogarde te gost iz Beograda – Kristijan Molnar.

Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim lokacijama Entria u Zagrebu po pretprodajnoj cijeni od 125 kuna. Na sam dan manifestacije ulaznica će se moći kupiti po cijeni od 150 kuna.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s