‘PRAVE BOJE’ ILIJE RUDMANA [INTERVIEW]

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ilija Rudman je ime koje dovoljno govori samo za sebe. Kako sam kaže, oduvijek je znao što i kako želi raditi, a ciljeve si je jasno postavio još kao klinac – želio je biti beskompromisni glazbeni profesionalac. A to je i postao. Svoju je glazbenu karijeru gradio itekako predano, a rezultat su mnogobrojna priznanja kako na domaćoj tako i na svjetskoj glazbenoj sceni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Kroz karijeru se susretao s velikanima kao što su Random Factor, Greg Wilson, Faze Action, Chaz Jankel, Mark E, L.S.B., Tim Fuller, The REVENGE, 6th Borough Project, a ujedno je i pogonsko gorivo iza vlastitog Red Music Records labela na čijim izdanjima ćete moći čuti najpomaknutiji eclectic-disco koji vam je srce moglo poželjeti. A upravo to od njega možete očekivati i na Stereotipu koji se ove nedjelje održava u kultnom Tucmanu.

Njegov drugi album True Colours izašao je prije dva mjeseca, ali kako sam kaže na njemu je radio 15 godina. U svom novom studiju konačno je dobio zvuk koji je cijelo to vrijeme priželjkivao, a njegove producentske preference orbitiraju oko analognih synth-ova, iznimne kvalitete, arheološkog iskopavanja starih kvalitetnih traka i iznimne posvećenosti detaljima. Upravo to vidljivo je čim uđete u studio u kojem nas je povodom ovog video intervjua (na koje rijetko pristaje) i ugostio. Svima je poznato da Ilija glazbu pušta isključivo s vinyla. Tako će biti i ove nedjelje za koju je pripremio poneku svoju i pregršt tuđih svari. Uz atmosferu koju na Stereotipu očekuje od nas osebujan Ilija okrio nam je i pokoju ekskluzivu, a o čemu se točno radi okrit ćete nakon jednostavnog pritiska na tipku play videa koji se nalazi tik ispod ovog retka. Uživajte u gledanju (kao što smo i mi u snimanju!)…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://youtu.be/4LUrd0wzBhw” css=”.vc_custom_1429784333397{background-color: #dd3333 !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Uz Iliju, Dixona i Felvera drugi Stereotip uveličat će raznolika plejada domaćih DJeva u sastavu: Jogarde, Zarkoff i Kristijan Molnar pa je tako 26. travanj datum koji nikako ne biste trebali propustiti upisati u svoje socijalne kalendare.

Vidimo se u Tucmanu![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s