Bogat edukativni program Lost Theory Festivala

Kako su i obećali, organizatori Lost Theory festivala za njegovu petu obljetnicu osim glazbenog pripremili su raznovrsni bogati program radionica, predavanja, vježbi i sadržaja za djecu. Edukativni i rekreacijski program odvija se na dvije lokacije; u festivalskom kinu i Hramu svijesti, a za najmlađe pripremljen je već dobro poznati “Growing village”.

U suradnji s Evolver learning lab-om iz New Yorka, koji pružaju usluge virtualnih radionica iz područja transformacijske kulture organizirana su predavanja i rasprave, a neke od tema su: kontemplativna psihoterapija – promjenjiva znanost uma, biotransgenetika, uvod u ayurvedu, lucidno sanjanje… Noćni dio edukativnog programa pokrivaju filmske projekcije, a jedna večer rezervirana je za Tripotecu – festival psihodeličnog filma.

Villa Flora je skupina mladih iz Praga koja će svoja znanja i vještine o zdravom načinu življenja prenjeti posjetiteljima. Na njihovim radionicama može se naučiti kako jesti prirodno, kako u svakodnevnom životu primjeniti Ghadijevu filozofiju nenasilja, što su earthship-ovi i prirodna arhitektura te kako najbolje reciklirati poklopce limenki. Osim ovih radionica u Hramu svijesti tijekom dana održavati će se vježbe yoge i gong meditacije.

Peto izdanje Lost Theory festivala održat će se od 12. do 17. kolovoza u Deringaju kod Gračaca. Vikend ulaznice bit će dostupne samo na ulazu festivala. Od petka 14. kolovoza od 18:00 do kraja festivala za ulaznicu je potrebno izdvojiti 760kn, od subote 608kn, a od nedjelje 380kn. Festival se zatvara u ponedjeljak 17. kolovoza u 23:59.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s