Nova imena na lineupu festivala Hartera 2015.

Do sad poznatom lineupu ovogodišnje Hartere (Groove Armada, Let 3, Elemental, Kawasaki 3P) koja se u riječkim prostorima bivše tvornice papira, održava 18. i 19. rujna pridružuju se dva razigrana domaća benda – Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu!

Stampedo je veseli, kabaretski nastrojen bend sa šest dugosvirajućih albuma, koji krasi neobičan spoj ritmova svih strana globusa te melodiozni predznak retro/pop/rock vremena. Neke od njihovih najvećih hitova (“Stampedo”, “Jadranska sol”, “Samo zvijezde”, “Plaža snova”, “Snijeg”, “Špricer”) očekujte i na Harteri, uz mnoge vesele obrade koje ih inspiriraju, kao i posve novi materijal. U rujnu Stampedo ulazi u studio i počinje raditi na novom albumu, a najavnu pjesmu “Vjetar”, za koju se snima i spot, predstavit će na festivalu. U posljednjim koncertnim aktivnostima pridružio im se i Damir Martinović Mrle ( Let 3 ), s kojim je Ivanka Mazurkijević snimila album “Kauboji” te izvode pjesmu “Zadnje riječi”.

Kuzma & Shaka Zulu, splitski duet partymejkera, s kolekcijom vanvremenskih hitova iz ranih devedesetih, Kuzma kao producent i lead vokal, Shaka Zulu kao MC i vokal, nakon comebacka na scenu 2010. ponovo su osvojili novu generaciju mladih željnih classic tuluma. Mješavina stilova rap, reaggae, dance, italo-disco, trash i disco-rock, najpozitivnije energije, zezancije i vrhunske komunikacije s publikom, momci koji svaki koncert & party izvode beskompromisno, gdje se svatko u publici osjeća kao da mu je 17 godina, gdje piće teče u potocima, gdje se skače i divlja s osmjehom na licu… to su Kuzma & Shaka Zulu!

Veselja i plesa na ovogodišnjem izdanju festivala neće nedostajati, a iznenađenja će biti još! Ulaznice nabavite u Dallas Music Shopu Rijeka te sustavu Eventim i njegovim prodajnim mjestima.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s