Blacksoul prije i poslije koncerta St Germaina

Velikan francuske elektronike, Ludovic Navarre aka St Germain, u Tvornicu kulture dolazi za 10-ak dana, točnije u subotu 7. studenog, u okviru velike povratničke turneje kojom promovira novi album „St Germain“. Početak koncerta planiran je u 21 sat, no prije toga, glazbu će puštati jedan od najcjenjenijih DJ-jeva i producenata na ovim prostorima – Blacksoul! Blacksoulov set počinje u 20 sati, a nakon koncerta St Germaina, bit će zadužen za after.

Blacksoul je priznati glazbenik s preko 100 ploča izdanih za svjetski poznate underground etikete poput Strictly Rhythm, Toolroom, Cr2, Milk & Sugar, Hed Kandi, Ministry Of Sound te vlasnik labela. Nakon svog prvog internacionalnog producentskog debija 2001. godine, koji se jako svidio legendi elektronske scene Laurent Garnieru, Blacksoul je izdao više od 60 house singleova i remikseva za diskografske kuće diljem svijeta što ga definitivno dovodi na poziciju broj 1, izvoznika house glazbe u Hrvatskoj.

Ujedno je i prvi Hrvat koji je nastupio na Amsterdam Dance Eventu i Miami Winter Music Conferenceu, a hitom “Can’t Help Myself”, koji je odabran za soundtrack popularne američke serije “Shameless”, osvojio je i Hollywood.

Osim stvaranja vlastite glazbe, Blacksoul je remiksirao i velikane house glazbe kao što su: Funkagenda, Morjac, Trophy Twins, Montanas & Todd Terry, Kid Massive, Roy Davis Jr, Alfred Azzetto, Robin S, Hanna Hais, Terry Farely, Christian Hornbostel, Mateo & Matos. Maurice Joshua, dobitnik Grammya, tražio ga je da za njega napravi remix njegove pjesme „More Love“, a svoje prste „umiješaoje i u remixu velikog hita Gramophonedziea – “Why Don’t You”.

Ovo će biti jedinstvena glazbena priča u čiju povijest ulaze svi koji 7. studenog dođu u Tvornicu kulture, s obzirom da će St Germaina na pozornici pratiti bend. Dakle, ne očekujte DJ set, već  koncert u pravom smislu te riječi.

Ulaznica za koncert St Germaina je svakim danom sve manje, no još uvijek ih stignete kupiti putem sustava Entrio. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 200 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, iznosit će 230 kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s