Prva Hrvatska funk konferencija

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Po prvi put u Hrvatskoj, 13.studenog u klubu Super Super u Zagrebu, održat će se Funk konferencija zamišljena kao skup kreme recentnog hrvatskog groove i funk clubbinga, te strastvenih kolekcionara rijetkih gramofonskih ploča i CD-a spomenutih žanrova.

U jednoj će večeri 16 DJ delegata predstaviti duboke zvukove iz svojih prebogatih glazbenih kolekcija. Ovom skupu, u organizaciji neformalnog kolektiva Hrvatska Funk delegacija, odazvali su se sljedeći funk/soul/jazz/disco selektori: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, D-Gree, Dr. Smeđi Šećer, Jopa, Kid V.A., Kool S, Pips, Slip Mat, Soul Bader, Tomo Ricov, Umbo, Venom i Werft. Izvedba ovog događaja zamišljena je kao gargantuanski back2back mix koji će nastati u tom sedmosatnom žurovanju.

U sklopu konferencije, a prije same žurke koja kreće u 23 sata u klubu Super Super, održat će se i serija kratkih izlaganja od 17.00 do 19.00 sati. Istinu govore i pritom live demonstriraju: Tomo Ricov o povijesti groovy clubbinga u Hrvatskoj, Dr. Smeđi Šećer o imaginarnom žanru Yugo funku, DJ Jopa o budućnosti i tehnikama scratcha i DJ Venom o novim tehnikama mixanja.

Ulaz na sva predavanja je besplatan, a cijena ulaznice za žurku  je 20 kuna prije ponoći, te 30 kuna poslije.

Točan timetable bit će definiran 4. studenog za kada je zakazana svečana ceremonija izvlačenja imena žrijebom u emisiji STANK na Radio Studentu.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s