St Germain rasprodao Zagreb!

Rasprodane su ulaznice za koncert St Germaina koji će se održati ovu subotu 7. studenog u Tvornici kulture. Svi oni koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme, u Tvornicu kulture moći će ući od 19:45h kada počinje i Blacksoulov set. St Germain na pozornicu izlazi u 21h te organizatori savjetuju da dođete ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prema uputama managementa, na koncertu nije dozvoljeno koristiti fotoaparate i kamere.

Velikan francuske elektronike – St Germain, nakon 15 godina studijske stanke, u Tvornicu kulture dolazi u sklopu turneje na kojoj promovira novi album – „St Germain“. Za mnoge ljubitelje elektronskog zvuka, deep housea i fuzije elektronike, bluesa i jazza, St Germain predstavlja apsolutnu ikonu.

Album „St Germain“ je sniman u Parizu. Inspiriran je njegovom ljubavlju prema glazbi koja potječe iz afričke države Mali. Na novom materijalu surađivao je s afričkim glazbenicima, a u elektroničke loopove sofisticirano je uklopio neke od afričkih tradicionalnih instrumenata u kombinaciji s električnom gitarom, klavijaturama i saksofonom. Ovaj album obećava iznimno glazbeno putovanje koje spaja tradiciju s modernim zvukom.

Najnoviji album na europskim pozornicama u punom će sjaju iznijeti i bend koji St Germaina prati na ovoj turneji, stoga vas očekuje koncert u pravom smislu te riječi.

 Nakon Zagreba, St Germain nastavlja turneju i već 10. studenog, nastupa u nizozemskom Utrechtu, a dan poslije, u glavnom gradu Belgije – Bruxellesu.

Vidimo se na koncertu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s