Baden-Baden pukovnija zauzima Tvornicu

Baden-Baden, vokalno-instrumentalni kolektiv koji balansira između garažnog ludila, electropopa i destruktivnog industriala, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak, 28. travnja 2016. godine.

Pukovniju Baden-Baden čini pet legionara elektro-punka, i to Borna, Goran, Frank, Malić i Luka. U svibnju 2013. godine izbacuju svoj prvi EP ‘Baden – Baden’ koji se brzo proširio regionalnom underground scenom hitovima ‘Honigmund’ i ‘It’s You’ te pokupio odlične kritike. Nakon objave njihov nastup u Tvornici je bio rasprodan i podigli su veliku prašinu na sceni. Iako se činilo da su legionari posustali nakon EP-a i tri kultna spota, oni su i dalje tu. U rujnu prošle godine izbacuju prvi singl ‘Of Fear’ kojim najavljuju izlazak svog prvog studijskog albuma koji će svjetlo dana ugledati početkom travnja 2016. godine.

Naoružani novim materijalom i videom u džepovima uskog jeansa, popraćeni hordom fanatičnih sljedbenika, spremno marširaju ususret zlim silama popularne glazbe.

Uostalom, o njihovim nastupima najbolje govori recenzija onog koji su krajem 2014. godine održali u Medici. Čitate je ovdje.

 

Ulaznice su u pretprodaji po 20 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 25 kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s