Hrvatska Funk Delegacija poziva na najprljaviji live Funk koncert godine

Hrvatska Funk Delegacija, koju je pokrenulo 16 delegata iz Hrvatske u svom drugom izdanju vraća autentičnu live Funk svirku u grad s koncertom Mighty Mocambosa.

Uz glavni tulum koji će se održati u Močvari 6. svibnja, HFD organizira i dva predpartyja kako bi upoznali ekipu s bandom te osigurali kupnju ulaznica na vrijeme jer je 1. Hrvatska Funk Konferencija bila vrlo brzo rasprodana.

Stvarno, ali stvarno su rijetki bendovi iz mikro oblasti Funk / Soul revivala, tj. s takozvane nu funk scene, koji kao cilj svog djelovanja imaju stvaranje originalnog, sirovog, autentičnog i novog Funk groovea, a upravo The Mighty Mocambos donose tu svježinu. Uz to što su majstori prašnjavih bubnjeva, saturacije vrpci, sviranja na karipskim padelama i polaganja fantastičnog originalnog Funk groovea na traku, ova neprikosnoveno originalna sedmeročlana Funk grupacija čak i sama štampa svoje 45ice na vlastitoj preši iz 70ih. Kako već možete zaključiti da su im autentični zvuk i originalne glazbene ideje na prvom mjestu, potrebno je naglasiti kako su također i pasionirani istraživači, arheolozi, ali i selektori sirovog Funk groovea. Vođa ovog bataljuna đavoljih svirača kaže da prije nego što odluče bilo što izdati, to mora biti i ono što bi zavrtjeli s vinila na plesnim podijima.

Nakon koncerta očekujte četveročlano izaslanstvo Hrvatske Funk Delegacije (Bijan / Borovich / Dr. Smeđi Šećer / Soul Bader) u rastavljanju podija na sastavne dijelove DJ matricom najsirovijih bubnjeva koji se mogu uopće čuti. Igdje.

Cijena karte za koncert u pretprodaji iznosi 45 kuna, a moći će se kupiti tijekom zagrijavanja na kojima će šest Funk Delegata zavrtiti kratke setove ili u Dirty Old Empire-u u Tratinskoj.

ZAGRIJAVANJA sa 6 funk delegata:
23.04.
MOJO bar, wine rakija & co. (Bijan / D-Gree / Jopa / Kool S / Pips / Werft)
29.04. Hostel Swanky Mint (Borovich / Slipmat / Soul Bader / Tomo Ricov / Venom / Werft)

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s