Teddy Killerzi po prvi puta u Hrvatskoj

Iza Vubass Open Air festivala četiri su uspješne godine. Zahvaljujući dobroj organizaciji Vukovarske Udruge Kulturnog Aktivizma – VUKA,  jedinstvena lokacija park-šume Adica u Vukovaru za DJ pultom spajala je domaće i strane zvijezde elektronske glazbe i privukla brojnu publiku, koja je iz godine u godinu sve veća.

Peto po redu izdanje VuBass Open Air bit će najveće i najglasnije do sada uz dodatak 3D mappinga te projekcija. U subotu, 11. lipnja, park-šuma Adica sprema se ugostiti skupinu Teddy Killerz, rusko-ukrajinski trojac koji spada u sam vrh svjetske bass scene. Iako su se okupili tek prije tri godine, ovi dečki su već ostvarili glazbene suradnje s velikim imenima poput Modestepa i Skrillexa, te potpisali ekskluzivni ugovor s moćnim RAM Records-om.

VuBass ne bio potpun bez podrške lokalnih i domaćih snaga elektronske scene, pa će tako ove godine, uz glavne goste, nastupiti i Arbitrary (UK/ZG), Brat Leeks (ZG), Bassic (OS), FM (ZG), Kula (VU), Oliver (OS), Pudlika (ZG) i Safety Breaks (OS).

Glazbeni program započinje 11. lipnja u 15 sati i traje do nedjelje ujutro, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan za sve posjetitelje.

Za više informacija kliknite ovdje.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s