TITRACIJA 026 FEATURING NOVELL

Danijel, Danči, Sinek, Novell… Na sve se ovo odaziva još jedan dragi prijatelj i sjajan (da ne kažem jedan od autorici ovog teksta najdraži) DJ Danijel Dravinac a.k.a. Novell. Dančijev set zadnji put sam, nakon (pre)duge apstinencije, slušala relativno nedavno i opet se podsjetila koliko uvijek dobro pogađa atmosferu. A kada kažem atmosferu, mislim na glazbu koju bira kako bi je popratio. Uz sve to Danči nije jedan od onih koji bez dizanja pogleda s DJ pulta odradi gažu i ode doma. Upravo suprotno – on se za pultom kreće, smije i komunicira. Kako s publikom, tako i sam sa sobom pa je cijeli dojam izuzetna pozitiva kojom vas ispuni od početka do kraja seta.

Uz sve navedeno, Novell je poznat i kao pristojan zagrebački dečko, a ruku pod ruku s njegovim savršenim manirama ide i istančani glazbeni ukus. Za elektronsku glazbu počeo se interesirati vrlo mlad, skupljajući iskustva u nebrojenim klubovima i formirajući svoj glazbeni stil koji se nikada nije ograničavao na samo jedan žanr. Kao DJ oslanja se na vlastitu intuiciju kod selekcije glazbe, te na taj način odvodi publiku na zanimljiv put od suvremenih minimalističkih zvukova sve do klimaksa uz eksplozivni house ritam. Član je poznatog zagrebačkog kolektiva Ekstrakt, a voditelj je i urednik radio emisije Badecimer, gdje u opuštenoj atmosferi naglasak glazbenog odabira stavlja na jazz i njegove razne derivacije (nu jazz, acid jazz, death jazz…) uz redovite izlete u širok spektar raznih glazbenih pravaca.

Badecimer na www.radio808.com slušate utorkom od 23.00 do ponoći pa se svakako ‘tuneinajte’ kad god stignete jer smo sigurni da će vam (kao i nama) tih sat vremena proći (pre)prebrzo.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FTransmeetTv%2Ftitracija-026-featuring-novell%2F&hide_cover=1&light=1

NOVELL O SVOM TTV MIKSU

Mix je iz arhive; odsviran u kišnoj Puli prije par mjeseci… Za zagrijati srce i nogice. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s