Ekstrakt z Bregov 2016

Ekstrakt z Bregov je tradicionalna priredba elektroničke glazbe koja se 7. godinu zaredom održava na području parka prirode Medvednica iznad Zagreba. Lokacija je smještena pored potoka Bliznec, ispod lugarnice, na području stare pilane Bliznec.

Projekt Ekstrakt z Bregov zamišljen je kao platforma za umrežavanje organizacija i pojedinaca iz regije i susjednih zemalja. Sama priredba se svake godine održava krajem klupske sezone s ciljem prezentacije najuspješnih članova organizacija i projekata koji su obilježili proteklu godinu. Kroz proteklih sedam godina na ovoj priredbi je nastupilo preko 50 domaćih i inozemnih DJ-a te glazbenih producenata.

Ekstraktovci ove godine na bregu slave i okrugli broj plesnjaka koji je nakon nešto više od šest godina došao do magičnih 50!

Dođite napuniti svoje baterije na ovom nesvakidašnjem događaju na friškom sljemenskom zraku s najšarenijim lajnapom do sada!

Line up: After Neven vs Lucija (Deep’n Out, Liquosphere), Borut Cvajner (Vakum), Pytzek (Burek, Barba, Pomalo!), Regen (Ilian Tape), Strahinja Arbutina (Low Income $quad), Volster (Out of Place, TRAUM),

Ekstrakt
Ganik | Labud | Mimi | Novell

U šumi je spas jer ona je dio nas! Vidimo se!

P.S. Tulum počinje u 22:00h i traje do 08:00h | Upad: 60kn < 01:00 > 70kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s