Hoomstock zaključio ovogodišnji line-up

Hoomstock (19. i 20. kolovoz, Hum na Sutli) s tri nova imena zaključuje line-up za ovu godinu. Majkama, TBF-u, Kandžiji i Golim ženama, M.O.R.T.-u, Gatuzu, Breakdown!-u i Social Blueu, pridružuju se još Kawasaki 3p, Mnogi Drugi i Tight Grips.

Kao zadnji as u rukavu čuvali su Kawasaki 3p. Na ove zagrebačke punkere ne treba pretjerano trošiti riječi jer o njima najbolje govore njihovi hitovi. Nakon dva uspješna albuma, prošle godine su izdali i treći ‘Goli zbog pasa’ kojim su samo potvrdili reputaciju jednog od najboljih bendova na našoj sceni.

Tijekom travnja održane su prijave, a tijekom svibnja i glasovanje za natječaj ‘Rokaj s nama na Hoomstocku’. Pobjednik prema ocjenama stručnog žirija je bend koji je ujedno i skupio najviše likeova tijekom glasovanja, a to su Mnogi drugi. Mnogi drugi su još relativno mlad bend, iza sebe imaju nekoliko singlova, a kako sve to zvuči, imat ćemo prilike vidjeti uživo na humskoj bini.

Ekipa festivala bila je i na finalu HGF-a vidjeti koji će bend pobijediti i time zaslužiti svoje mjesto na ovogodišnjem Hoomstocku. Njihov glas otišao je kasnijim pobjednicima, a to su mladići Tight Grips iz Karlovca koji su jednostavno oduševili svojom vizijom alternativnog rocka, dok je frontmen izdominirao svojim nastupom.

Osim putem službene Internet stranice i Facebook profila, sve bitne informacije možete pronaći i u službenom festivalskom listu Pouliterca.

Cijena festivalske karte do 15. srpnja iznosi 50kn, a dostupne su putem sustava Entrio.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s