Dixon i Âme na petom Stereotipu

Peti Stereotip koji će se održati 16. listopada u Muzeju za umjetnost i obrt ugostit će dva najutjecajnija house DJ-a posljednjih 10 godina i vlasnike renomirane izdavačke kuće Innervisions – zagrebačkoj publici već dobro poznatog Dixona i jednog od najvažnijih predstavnika međunarodne elektroničke scene, Kristiana Beyera iz njemačkog DJ/producentskog dvojca Âme.

Za najnovije izdanje Stereotipa Dixon i Âme pripremili su nešto potpuno drugačije od njihovih uobičajenih DJ setova. Riječ je o dugo iščekivanom back2back DJ nastupu po kojem su postali poznati neovisno od svojih zasebnih projekata, što je među ostalim rezultiralo i suradnjom s čuvenom britanskom radijskom postajom BBC Radio 1.

Nakon emitiranja Essential Mixa na BBC-jevom radiju, upravo će se na Stereotipu moći uživo čuti kako zvuči njihova sinergija, a osim u Zagrebu publika će ih zajedno, na eksluzivnim lokacijama i u osmosatnom back2back formatu, imati priliku doživjeti i u Milanu, Londonu i Parizu. Muzej za umjetnost i obrt tako se našao na popisu europskih neklupskih prostora u kojima će Dixon i Âme puniti plesne podije, među kojima su i milanski Fabrique i londonski Trixy.

Uz Dixona i Âmea, line-up nadolazećeg izdanja Stereotipa zaokružuje Felver sa svojim trosatnim setom.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji u sustavu i na svim službenim prodajnim lokacijama Entria u Zagrebu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s