Novell i di.merkl otvaraju novu sezonu klupskog formata Tipsy

U intimnoj atmosferi kluba i uz vrhunsku glazbenu selekciju, ovog vikenda očekuje nas treća edicija klupskog formata TIPSY koja će ugostiti Novella, predstavnika zagrebačkog kolektiva Ekstrakt.

Danijel Dravinac a.k.a. Novell poznat je kao pristojan zagrebački dečko, a ruku pod ruku s njegovim savršenim manirama ide i istančani glazbeni ukus. Za elektronsku glazbu počeo se interesirati vrlo mlad, skupljajući iskustva u nebrojenim klubovima i formirajući svoj glazbeni stil koji se nikada nije ograničavao na samo jedan žanr. Kao DJ oslanja se na vlastitu intuiciju kod selekcije glazbe, te tako odvodi publiku na zanimljiv put od suvremenih minimalističkih zvukova sve do klimaksa uz eksplozivni house ritam.

Član je poznatog zagrebačkog kolektiva Ekstrakt, a voditelj je i urednik radio emisije Badecimer, gdje u opuštenoj atmosferi naglasak glazbenog odabira stavlja na jazz i njegove razne derivacije (nu jazz, acid jazz, death jazz…) uz redovite izlete u širok spektar raznih glazbenih pravaca.

Njegov nastup upotpunit će rezident i partner u direkciji programa di.merkl, koji od pojavljivanja na sceni pažnju plijeni prepoznatljivom glazbenom fuzijom eklektičnih tech, house, nu-disco i elektronskih ritmova. Uvrnutom selekcijom i energijom, te uvijek u dosluhu s publikom i pokretom, di.merkl savršeno kreira i vodi Tipsy ritam.

Treća TIPSY edicija na neki način označava energiju novih početaka – snažno i kreativno, a listopad je savršeno vrijeme za povratak u klupske prostore. Uz eklektični ritam i sinergiju ovih izrazito kvalitetnih DJ-a, uzavrela klupska atmosfera i odličan provod su zajamčeni!’ kaže Andrea Laurić, organizatorica događanja.

Svojstven vizuali identitet dosljedno razvija dizajnerski dvojac Mkfandat, dok su za video art zaduženi umjetnici/ca Sanja Stojković & Željko Bašković združeni u $$ŽBŽB kolektiv.

Treću ediciju TIPSY ugostit će Klub Život u subotu, 15. listopada 2016. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s